Blog Trening

Kom i gang

1. Motivasjon
Motivasjonen er en viktig faktor for å komme i gang. Den må komme innenfra, du må kjenne at du har lyst. Men du våkner ikke opp og er motivert hver dag, motivasjon må skapes. Og våkner du med en «dårlig» dag. Husk: Ingen våkner med en dårlig dag. Vi våkner med følelser, og de kan prege dagen vår, men følelser kan styres.

2. Målsetting
Målsetting er utgangspunktet for alt du ønsker å oppnå. Det er viktig å drømme etter resultater, det gjør deg sulten. Sett deg mål og lag en plan for hva du skal trene og hvor ofte du skal trene. Da blir det lettere å gjennomføre. Faste dager og tider er det aller beste, ellers har det ofte en tendens til å skli ut. Jeg skifter til treningsklær med en gang, da er det meste gjort, selv om dørterskelen kan være høy er det bare å gjøre det.

3. Vær i nåtid
Lev i øyeblikket! Få med deg hele kroppen på treningsøkten. Vær tilstede i kroppen og kjenn etter. Om jeg løper ute, prøver jeg å få med meg alt rundt og å bruke sansene. Helhetsopplevelsen blir større og hjernen får fri. I tillegg er det viktig å puste riktig gjennom hele dagen, og å stresse ned.

4. Senk kravene
Våre egne krav til oss selv er for noen i overkant høye. Senk skuldrene. Ha det gøy på veien. Kravene til deg selv behøver ikke være så ekstreme. Det er langt bedre å trene intensivt i 20 til 30 minutter enn ingenting. Løp trapper, kjør en sekkeintervall eller en styrkesirkel.

5. Ha det gøy
Jeg er en stor fan av variasjon og å ha det gøy! Derfor er det ingenting som slår en god og intensiv kickboxing økt! «Lek deg» til god form!