Om meg

Kickboxing har vært livet mitt siden første møte i 1998. Drømmen om å bli best har drevet meg langt, og etter mange år som toppidrettsutøver la jeg hanskene på hyllen i 2010. Jeg har vært heldig å oppnå mer enn jeg noen gang hadde håpet på. Å bli verdensmester er manges drøm, alle drømmer går ikke i oppfyllelse. Min gjorde det åtte ganger, for det er jeg takknemlig.

Lidenskapen til idretten min er fremdeles like stor, og jeg bidrar fremdeles mye både i klubb og i forbund. Jeg har vært trener og coach i Fighter Kickboxingklubb siden 2000. Jobbet med utvikling av unge talenter i Norges Kickboxingforbund, og er medlem av forbundets sortbelte komite. Jeg er også medlem i det internasjonale forbundets utøverkomite. I tillegg har jeg vært tilknyttet Olympiatoppen kvinne satsingsprosjekt «Kvinneløftet» i mange år.

Til daglig jobber jeg som personlig trener i kickboxing, holder samlinger, seminarer og foredrag i tillegg til jobben som grafisk designer.

Jeg elsker utfordringer, samt er det viktig for meg å utvide horisonten og å komme ut av komfortsonen. Det utvikler jeg meg på! Jeg har derfor vært med i TV-produksjoner som; 71 grader nord, Mesternes Mester (3. plass), Masterchef (2.plass) og 4 stjerners middag.