Personlig Trener

Jeg har stått foran speilet i mange år. Terpet og øvd inn teknikker i timesvis hver eneste dag. Alle rundt meg har stått på slik at jeg skal få de beste forholdene rundt meg. Jeg har vært bortskjemt, jeg har hatt flinke folk rundt meg. Når jeg la hanskene på hyllen var det en ting jeg var sikker på, kickboxing skulle fortsette å være endel av livet mitt, og jeg skulle gi tilbake. Istedenfor å jobben 100% som grafisk designer var det viktig for meg å videreformidle min lidenskap til kickboxing til andre.

Som personlig trener er det nettopp det jeg gjør. Jeg bruker min kunnskap og erfaring. Ikke bare teknisk kunnskap, men også det å være tilstede, observere, oppmuntre, støtte og å få deg til å yte ditt beste. Jeg ønsker å levere de beste trenings opplevelsene til deg, slik at du går ut av lokalene med et smil om munnen.

PT i Kickboxing inneholder ofte puter, sekk og teknisk trening. Men også styrke, stabilisering av kjernemuskulatur og bevegelighet. Treningen tilpasses den enkelte, avhengig av mål og ambisjoner med treningen.

PT i kickboxing er fint for enkeltpersoner, par og små grupper. Jeg holder også treninger for større grupper.